El proper divendres 29 de novembre, a les 19h, arriba una nova sessió del CineFòrum. Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat i el Convent de Sant Agustí.

Aquest mes, veurem “Captain Fantastic”, interpretada per Vigo Mortensen. El film narra la hisòria de Ben, un home que ha passat deu anys vivint en els remots boscos situats al nord-oest dels Estats Units criant als seus sis fills, diversos d’ells amb la seva dona. Aïllats totalment de la vida moderna, de les comoditats de les ciutats i de la societat de consum, Ben és un pare devot que ha inculcat en els seus fills una peculiar manera de pensar i viure la vida. No obstant això, una tràgica notícia fa que la peculiar família hagi de deixar temporalment la seva manera de vida a la natura i tornar a la civilització.

Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també a les crispetes!!! Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí (C/ Comerç, 36), Barcelona. El divendres 29 de novembre, a les 19h.

T’hi esperem!!!

Comentarios: