la-chica-danesa

     L’últim divendres d’aquest mes, et convidem a gaudir d’una nova sessió del CineFòrum, una activitat pensada per compartir i reflexionar, oberta a totes les persones que vulguin assistir-hi. Aquest mes, amb una sessió especial, sumant-nos a l’Octubre Trans, una reivindicació internacional pel reconeixement de totes les identitats i la despatologització de la transsexualitat.

     Amb aquest motiu, el proper 28 d’octubre, a les 19h, veurem: “La Chica Danesa”, una pel·lícula de Tom Hooper (El Discurso del rey, Los Miserables), protagonitzada per Eddie Redmayne, candidat a l’Òscar i al Globus d’Or per aquesta actuació. El film explica la història de vida real de la pintora danesa Lili Elbe, la primera dona transgènere que es va sotmetre a una operació de reassignació de sexe. Un reflexió sobre el gènere, els prejudicis socials, la transfòbia i la construcció de la nostra identitat.

     Si vols passar una bona estona compartint una pel·lícula i una tertúlia posterior, vine al CineFòrum. Una activitat gratuïta, organitzada per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu, ab el suport d’Obertament. Nosaltres et convidem també les crispetes!!! (Cortesia de FritRavich).

     Al Centre Cívic Convent Sant Agustí, C/ Comerç 36, Barcelona. El divendres 28 d’octubre, a les 19h. T’hi esperem!!!

Comentarios: