RàdioAktiva, un programa alternatiu, un informatiu diferent, un espai per a la diversitat, un altaveu pel col·lectiu de persones psiquiatritzades, una forma de lluitar contra el malestar psíquic i les causes que el provoquen o el sostenen, com la discriminació en totes les seves formes. És una manera de donar-nos veu a les persones a qui moltes vegades ens falta, per aixecar-la contra la injustícia. Ho farem de formes tan diverses com diverses som les persones, amb la il·lusió de crear un magazine de ràdio interessant i combatiu. Un programa de Miguel Dubra, a Ràdio Farró, la nova ràdio comunitària del Centre Cívic Vil·la Urània.

Programa 2.08 de RàdioAktiva. Avui reflexionem sobre la sentència de Tribunal Constitucional que considera procedent l’acomiadament d’una persona treballadora que falti el 20% o més de dies laborals durant dos mesos, encara que sigui amb justificació mèdica. Comptarem amb testimonis de persones que ja patien aquestes situacions per motius de salut mental. I l’advocada Beatriz Tarancón ens explica com era el marc legislatiu fins ara i què suposa la sentència.

Avui participen Mònica Civill, José Serena, Rosa García, Grècia Guzmán, Raquel Lara i Hernán Sampietro. Condueix el programa Cristina Méndez, dirigeix Miguel Dubra.

Comentarios: