Inocencia   Aquest mes, tornem de les vacances amb una nova sessió del CineFòrum; una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu. Aquest mes, en col·laboració amb la Casa Sagnier i el seu Casal de Joves.

     El proper divendres 18 de setembre, a les 19h, veurem “Innocencia Interrumpida”, una pel·lícula interpretada per Wynona Ryder, Whoopi Goldberg i Angelina Jolie, guanyadora a l’Oscar a la millor actriu per aquesta actuació.

     El film narra la història real de Susanna Kaysen, ingressada en un Hospital Psiquiàtric pel seu comportament asocial, mal diagnosticada de Trastorn Límit de Personalitat. Allí coneix i conviu amb altres adolescents i joves amb diferents problemes reals de salut mental: Anorèxia, TLP, Bulímia, addiccions, etc. Una història de superació i creixement personal en un context afectiu i social ple de mancances.

     Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també les crispetes!!!

     Al Centre Cívic Casa Sagnier, C/ Brusi 59, Barcelona. El divendres 18 de Setembre, a les 19h. T’hi esperem!!!

Comentarios: