CineFòrum: Transamérica     Divendres que ve, et convidem a gaudir d’una nova sessió del CineFòrum, una activitat pensada per compartir i reflexionar, oberta a totes les persones que vulguin assistir-hi. Aquest mes, sumant-nos a l’Octubre Trans, una reivindicació internacional pel reconeixement de totes les identitats i la despatologització de la transsexualitat.

     Amb aquest motiu, el proper 30 d’octubre, a les 19h, veurem “Transamérica”, una pel·lícula de cinema independent, interpretada per Felicity Huffman, guanyadora com millor actriu per aquesta actuació al Festival de Cannes, els Globus d’Or i nominada a l’Oscar. El film ens presenta la vida de Sabrina Osbourne qui, a punt de ser operada per reassignar el seu sexe, rep una trucada: ha d’anar a buscar a l’altra punta del país a un menor detingut, el fill que mai va voler reconèixer com a pare. Junts hauran d’emprendre un viatge, en sentit literal i metafòric. Una història per reflexionar sobre el gènere, la identitat, la família i les relacions afectives.

     Si vols passar una bona estona compartint una pel·lícula i una tertúlia posterior, vine al CineFòrum. Una activitat gratuïta, organitzada per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu. Nosaltres et convidem també les crispetes!!! (Cortesia de Frit Ravich).

     Al Centre Cívic Convent Sant Agustí, C/ Comerç 36, Barcelona. El divendres 30 d’octubre, a les 19hs. T’hi esperem!!!

Comentarios: