Mejor Imposible     Ja tenim aquí una nova sessió del CineFòrum!!! Aquest mes participem del II Cicle de Cinema i Salut, organitzat per la Taula d’Entitats de Persones amb Discapacitat de Sant Andreu, convidats per la Fundació Vidal i Barraquer.

     En aquesta ocasió veurem “Mejor Impossible”, amb Jack Nicholson i Helen Hunt, guanyadors dels Oscar al millor actor i millor actriu per aquesta interpretació. La pel·lícula ens narra la història de Melvin, un escriptor amb Trastorn Obsessiu Compulsiu amb dificultats per relacionar-se amb els demés, que coneix a Carol, una cambrera que fa front a molt problemes econòmics per cuidar del seu fill amb asma crònica. Una trobada que canviarà la vida d’ambdós personatges. Una divertida comèdia per a reflexionar sobre salut mental… i sobre l’homofòbia, els perills de la privatització de la sanitat pública, la importància dels afectes i com estimar als demés és necessari per al nostre propi benestar.

     El CineFòrum és una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per a gaudir i reflexionar. Organitzada per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu. I aquest mes, en col·laboració amb la Fundació Vidal i Barraquer.

     Nosaltres et convidem també les crispetes (Cortesia de Frit Ravich). Al Centre Cultural Can Fabra, C/ del Segre, 24. Barcelona. El dimarts 02 de desembre, a les 18:30h. T’hi esperem!!!

Comentarios: