Minority Report    Arriba una nova sessió del CineFòrum!!! I aquest mes, participem al III Cicle de Cinema i Salut Mental de Sant Andreu, convidats per la Fundació Vidal i Barraquer. Un espai pensat per compartir idees, preocupacions i desitjos, per sumar esforços i lluitar per la salut de tots i totes, fent barri. Un cicle que busca obrir l’intercanvi i el diàleg al voltant de grans temes: l’estigma, la salut mental i la justícia, la comunicació i la necessitat de l’altre, la recuperació, etc.

     Per a l’ocasió, veurem “Minority Report” i aprofitarem per reflexionar sobre la proposta de reforma del Codi Penal i com ens discrimina als que hem estat diagnosticats d’un trastorn mental. Una pel·lícula dirigida per Steven Spielberg i interpretada per Tom Cruise, que ens presenta una distopia: una societat en la qual les persones són prejutjades i condemnades per actes que encara no han comès.

     El CineFòrum és una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, organitzada per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu. I aquest mes, en col·laboració amb la Fundació Vidal i Barraquer.

     Nosaltres et convidem també les crispetes!!! (Cortesia de Frit Ravich). A la Biblioteca Trinitat Vella – José Barbero  (C/ Galícia, 16, Barcelona). Dimecres 15/10, a les 18h. T’esperem!!!

Comentarios: