Un método peligroso     Any nou i pel·lícules noves!!! Torna el CineFòrum de Ràdio Nikosia i ActivaMent. Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per a gaudir, compartir i reflexionar.

     Aquesta setmana, veurem “Un Método Peligroso”, de David Cronenberg.

     Aquesta pel·lícula, ambientada en els orígens de la psicoanàlisi, ens presena la turbulenta relació entre Carl Gustav Jung, Sabina Spielrein i Sigmund Freud. Es tracta d’una història real de recuperació i superació en salut mental. La cinta ens relata com Sabina Spielrien va començar sent una pacient d’un hospital psiquiàtric de principis del segle XX, per a convertir-se en una de les persones més influents de la teoria psicoanalítica. Un cas real per a reflexionar sobre la institució psiquiàtrica, la importància de la paraula i les relacions humanes per a la nostra salut mental, el procés de recuperació, la sexualitat humana, les pressions socials, la hipocresia i els seus efectes, etc.

     Si vols passar una bona estona, gaudint de l’última peli de David Cronenberg, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també les crispetes!!! Al Centre Cívic Convent Sant Agustí, C/ Comerç 36, Barcelona, el divendres 25 a les 19 hs. T’esperem!!!

Comentarios: