Aquest estiu a ActivaMent no tanquem del tot. Farem Sortides Culturals i Punts de Trobada!

El dijous 1 d’agost, a les 18h, anirem a veure la exposició de Paco Chanivet, Interregno, una experiència atmosfèrica en la qual el visitant s’enfronta al vertigen del que no pot entendre per infinit, insondable o aberrant. Fundació Miró. Comptarem a la presència de l’artista qui ens parlarà de les seves obres.

El divendres 9 d’agost, a les 17h, anirem al CaixaForum a veure LUXE, dels assiris a Alexandre el Gran, on tindrem una visita comentada sobre ivoris, joies, relleus, vidre, or i metalls de totes les parts del Pròxim Orient antic que ens mostren la importància del luxe en les relacions de comerç i poder de les antigues civilitzacions.

El diumenge 18 d’agost, a les 17h, anirem a visitar el Museu Frederic Marés, on podrem veure la quantitat d’objectes de gran bellesa i valor que col·leccionava el senyor Marés.

El dissabte 24 d’agost, a les 17h, anirem a veure l’exposició comentada Construint NOUS MONS 1914-1945, Aquesta exposició proposa una nova lectura sobre el desenvolupament dels moviments artístics de les primeres dècades del segle passat que subratlla la seva llibertat, misteri i utopia. CaixaForum.

I durant tot el mes hi haurà Punts de trobada on podrem compartir un refresc en companyia.

Per apuntar-te has d’escriure un correu a activament@activament.org

Comentarios: