El proper 6 de juny, arriba una nova sessió del cicle Reflexions de Cine: projecte de cinema i salut mental a Bon Pastor. Una activitat pensada per construir diàlegs i apropar la salut mental als ciutadans i ciutadanes dels nostres barris. Al cicle, cada trimestre veiem una pel·lícula a la biblioteca, amb posterior debat i intercanvi d’opinions i experiències.

En aquesta ocasió, veurem: “Los lunes al sol”, una pel·lícula interpretada per Javier Bardem i Luis Tosar, multipremiada internacionalment i guanyadora del Goya a la millor pel·lícula, direcció, actor i actor de repartiment. El film ens presenta la vida dels aturats de llarga durada en la desindustrialitzada ciutat de Vigo, i com l’atur afecta el benestar psicosocial dels que viuen aquesta situació.

Una activitat gratuïta, pensada per a gaudir i reflexionar, organitzada pels Serveis de Salut Mental d’Adults de Sant Andreu, la Biblioteca Bon Pastor i ActivaMent Catalunya Associació, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i la Xarxa sense Gravetat. El 6 de juny, a les 18:30h, a la Biblioteca Bon Pastor (C/ de l’Estadella, 64). Us hi esperem!

Comentarios: