El proper divendres 05 d’abril, a les 18hs, convoquem a una primera reunió a la seu de ActivaMent (C/ Rocafort 242 bis, 3a planta) a qui estiguin interessades en iniciar un Grup d’Ajuda Mútua entre dones que hem passat en primera persona per experiències de malestar psicològic i/o de psiquiatrització.

La intenció és compartir les nostres experiències sobre l’atenció a la salut mental, l’estigma i la doble o triple discriminació, el maltractament o la violència de gènere, i com tot això es relaciona amb la nostra diversitat sexual, el nostre origen ètnic, la nostra situació socioeconòmica, etc.

Volem crear xarxes d’ajuda mútua i cures entre dones, promovent l’escolta activa, l’acompanyament i la politització del malestar.

En aquesta primera reunió esperem compartir inquietuds, necessitats i interessos, així com acordar l’horari del GAM en funció dels dies i hores que tinguem disponibles.

Per facilitar la gestió de l’espai demanem enviar un correu de confirmació d’assistència a la direcció dones@activament.org, tot i que no cal estar inscrit per assistir a la reunió. Per a més informes, comunicar-se al mateix correu.

Comentarios: