Aquest dijous 13 de setembre, la Fundació Pinnae ha fet el lliurament de la línia d’Ajuts d’Impuls Social pel Territori als sis projectes guanyadors, entre els quals es troba el que ha presentat la nostra Delegació Garraf Penedès pel seu programa de capacitació, empoderament i inclusió de les persones amb trastorns mentals a partir de tallers formatius que tindran lloc a la seu territorial del Garraf i l’Alt Penedès.

L’acte s’ha celebrat al Fòrum Berger Balaguer amb la presència dels representants de les sis entitats guanyadores de la convocatòria. S’han signat els acords de col·laboració amb la Fundació Pinnae i s’ha fet entrega dels diplomes de reconeixement que atorga la línia d’ajuts.

L’objectiu de la Convocatòria era oferir un suport econòmic a aquells projectes i entitats que treballen per a les persones i col·lectius més vulnerables de la nostra societat i que es duguin a terme a les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Penedès i el Garraf. L’àmbit dels projectes que es buscaven tenia com a objectiu la intervenció social, adreçant-se prioritàriament a persones en situació de pobresa o en risc d’exclusió social, persones en situació de malaltia, persones amb discapacitat i/o problemes de salut mental, persones grans i persones amb necessitats sòcio-educatives.

Una convocatòria de la que han participat 36 entitats, amb 40 projectes, de la Vegueria Penedès, entre les quals s’ha triat a la Fundació Mas Albornà, l’Associació Salut Mental Catalunya Anoia, la Fundación l’Espiga, la Fundación Amics de la Gent Gran, ACTUA, SCCL i ActivaMent Garraf – Penedès.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=vN_0dMLksFE[/embedyt]

El lliurament l’han fet el Sr. Martí Solé, President de la Fundació Pinnae i el Sr. Pere Regull, Delegat del Govern de la Generalitat a la Vegueria Penedès i Alcalde de Vilafranca de Penedès, qui va destacar la importància de les entitats “pel seu treball tan important en el territori per defensar els sectors més desprotegits” i també va agrair el treball de la Fundació Pinnae “per recuperar la tasca d’obra social que dóna suport a la tasca fonamental de les entitats”.

Des d’ActivaMent agraïm el compromís de la Fundació Pinnae amb el teixit social de la Vegueria Penedès i el seu recolzament als nostres projectes.

Comentarios: