Us convidem el proper 8 de novembre a la presentació i xerrada d’ActivaMent Delegació Garraf-Penedès sobre “Salut Mental en Primera Persona”, a Vilafranca del Penedès.

La nostra delegació treballa a diferents ciutats arreu del Garraf-Penedès. Gràcies a l’ajut de la Fundació Pinnae, s’organitza una xerrada de presentació del nostre model de salut mental en primera persona, amb suport mutu, empoderament i canvi social, i els valors de l’entitat.

Aquesta xerrada està a càrrec de l’equip d’activistes local, de l’equip de suport territorial i de la nostra presidenta d’ActivaMent, la Rosa García. Amb l’objectiu de que més persones del Penedès, tant persones que viuen una experiència de salut mental, com professionals, familiars i/o qualsevol persona del municipi pugui conèixer la nostra entitat i conèixer projectes com els grups d’ajuda mútua o la sensibilització comunitària, amb la finalitat de crear un equip d’activistes local al territori.

Us esperem el proper dijous 8 de novembre, a les 18h, a l’Escorxador de Vilafranca del Penedès (C/ Escorxador, 21). Una activitat oberta a la ciutadania. Per a més informació: garraf@activament.org

Comentarios: