Comencen un nou curs els Tallers de Contacte Social a Vilanova i la Geltrú! Des d’ActivaMent, ens complau convidar-vos al: “Taller de moviment expressiu, sistema Riu Obert“, un espai de creixement personal, des del re-descobriment del cos i l’escolta d’un mateix, obrint noves possibilitats de moviment, noves formes d’expressió, re-connectant amb les sensacions i les emocions per a una millor gestió de les mateixes, descobrint els suports propis i els del grup, aprenent a (con)viure, amb més autenticitat, vitalitat i alegria.

Al llarg de tot el curs aprendrem a escoltar-nos, a observar les nostres sensacions, a connectar amb la nostra creativitat, a explorar diferents plàstiques. Des del nen que portem dins, jugarem, ballarem, saltarem, cridarem, tot des del respecte a un mateix i als altres, per poder gaudir de nosaltres mateixos i de l’experiència de mostrar-nos davant de l’altre. Una formació impartida per Noemí Hernández, terapeuta psico-corporal i coordinadora de moviment, arte-terapeuta per a la intervenció social, coach i formant-se en Bioenergètica.

L’activitat es realitzarà al Centre Cívic la Geltrú (Pl. Associació Alumnes Obrers, 1), cada dilluns de 16 a 18 h., comencem el 10/09/18. Una activitat gratuïta, oberta a totes les persones que vulguin assistir. Per a més informació, pots escriure’ns a  garraf@activament.org  o  trucar al telèfon 603 790 063.

Reserva la teva plaça!

Comentarios: