El dimecres 13 de juny, a les 19h, a la Biblioteca del Fondo de Santa Coloma de Gramenet, participem de la xerrada: “L’etiqueta pesa més que la malaltia”, per poder reflexionar sobre l’estigma en salut mental a través de vivències i una part conceptual de la mà de l’equip tècnic del Club Social Gramenet i de les companyes de la  Delegació d’ActivaMent Gramenet.

Aquesta xerrada està inclosa dins del projecte “Sentir Salut Mental: parlant de la salut mental amb naturalitat”. Programa de xerrades, cinefòrums, lectura de contes, documentals i altres activitats inclusives a les biblioteques de Santa Coloma de Gramenet. Des de octubre de 2017 a juny de 2018. Projecte impulsat per la Taula de Salut Mental i Addiccions de Santa Coloma de Gramenet, la xarxa de biblioteques de Santa Coloma i l’Ajuntament de Santa Coloma.

Col·laborem: la Diputació de Barcelona, ​​la Federació Salut Mental Catalunya i ActivaMent Catalunya Associació, amb  la Delegació d’ActivaMent Gramenet.

Us hi esperem  el dimecres 13 de juny, a les 19h, a la Biblioteca del Fondo (Carrer Massenet, 28), de Santa Coloma de Gramenet, Metro Fondo  Línia 9 i Línia 1.

Comentarios: