El dimecres 13 de juny, continuem  amb el cicle: “Sentir Salut Mental. Parlant de salut mental amb naturalitat”, un projecte de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de  la Taula de Salut Mental i Addiccions, que ens aporta tota una sèrie de xerrades i activitats a les biblioteques de la Ciutat. En aquesta ocasió amb un Cine-Fòrum. Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per gaudir, compartir i reflexionar.

El dimecres 13 de juny  veurem  “Take Shelter” dirigida per Jeff Nicholsal. Curtis LaForche (Michael Shannon) viu en un petit poble de Ohio amb la seva dona (Jessica Chastain) i la seva filla, una nena sorda de sis anys. Un dia, comença a patir al·lucinacions en forma de somnis, sense saber si son fruit d’una crisi mental o premonicions, Curtis marxa a un refugi per afrontar una eventual tempesta apocalíptica.

Si vols passar una bona estona, gaudint d’aquesta pel·lícula i de una tertúlia posterior vine al Cine-Fòrum. El dimecres 13 juny, a les 18h, a la Biblioteca Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet (Av. de la Generalitat, 98) molt a prop del metro Can Peixauet, Línia 9.  Us hi esperem!

Comentarios: