Impulsem des del Club Social Gramenet i ActivaMent Delegació Gramenet, una nova activitat de Converses en Català, dinamitzada per una companya de la nostra delegació. Activitat gratuïta, oberta al barri i a tothom que vulgui participar.

Comencem el dimarts 19 juny, de 13 a 14h. Una activitat setmanal, feta amb la col·laboració del Club Social Gramenet, amb qui ja col·laborem en altres projectes com Sentir Salut Mental, la Comissió d’Entitats i Convivència Fuster. La finalitat d’aquest treball en xarxa és millorar la qualitat de vida, fomentar l’empoderament i la participació a la comunitat del col·lectiu de persones amb l’experiència del trastorn ment i, a la vegada, sensibilitzar la societat i població de Santa Coloma.

El taller ens brinda l’oportunitat d’aprendre o millorar la llengua catalana, compartint converses entre persones amb i sense diagnòstic en salut mental, fomentant la relació i el contacte social.

Si vols participar-hi, el taller es realitzarà al Local del Club Social Gramenet (C/ Major 67, Santa Coloma). Cal inscripció prèvia. Escriu un e-mail a: csgramenet@fundacio.salutmental.org

Us hi esperem!

Comentarios: