Aquest dijous 15 de febrer, a les 19h, a la Biblioteca Singuerlin de Santa Coloma de Gramenet, participarem de la xerrada “Prenem les regnes de la nostra vida. Empoderament en salut mental“. Per explicar la importància d’abandonar el Rol de Malalt i assumir un paper protagonista en el nostre procés de recuperació, creixent com a ciutadanes de ple dret. Els testimonis vivencials estan a càrrec de les companyes de ActivaMent Gramenet i del nostre equip de sensibilització comunitària.

Aquesta xerrada està inclosa dins el projecte “Sentir Salut Mental: parlant de la salut mental amb naturalitat”. Programa de xerrades, cine-fòrums, lectura de contes, documentals i altres activitats inclusives a les biblioteques de Santa Coloma de Gramenet. D’octubre 2017 juny 2018. Projecte impulsat per la Taula de Salut Mental i Addiccions de Santa Coloma, la xarxa de biblioteques de Santa Coloma de Gramenet i l’Ajuntament de Santa Coloma.

Col·laborem: la Diputació de Barcelona, ​​la Federació Salut Mental Catalunya i Activament Catalunya Associació, amb la Delegació ActivaMent Gramenet.

Us esperem el dijous a les 19hs a la Biblioteca Singuerlin (Plaça de la Sagrada Família, S/N), de Santa Coloma de Gramenet. Sentim la Salut Mental!

Comentarios: