El dimecres 16 de maig, a les 19h, a la Biblioteca Singuerlín de Santa Coloma de Gramenet, participem de la xerrada “No quiero vivir (el suïcidi)”. Per explicar aquest tema de salut mental a través de vivències personals i d’una visió tècnica a través d’un professional sanitari. Parlar obertament del suïcidi és fer prevenció. En aquesta xerrada contarem amb els testimonis vivencials a càrrec de les companyes d’ActivaMent Marta Díez, Bernat Soler i Irene Sevilla,  i del psiquiatra del CSMA Martí Julià de Santa Coloma, Dr. Estanislao Mur.

Aquesta xerrada està inclosa dins del projecte “Sentir Salut Mental: parlant de la salut mental amb naturalitat”. Programa de xerrades, cinefòrums, lectura de contes, documentals, i altres activitats inclusive a les biblioteques de Santa Coloma de Gramenet. Des de octubre de 2017 a juny de 2018. Projecte  impulsat per la Taula de Salut Mental i Addiccions de Santa Coloma de Gramenet, la xarxa de biblioteques de Santa Coloma i l’Ajuntament de Santa Coloma

Col·laborem: la Diputació de Barcelona, ​​la Federació Salut Mental Catalunya i ActivaMent Catalunya Associació, amb  la Delegació d’ActivaMent Gramenet.

Us hi esperem el dimecres 16 de maig, a les 19hs, a la Biblioteca Singuerlín (Plaça Sagrada Família S/N), de Santa Coloma de Gramenet, Metro Singuerlín Línia 9.

Comentarios: