Des de la delegació d’ActivaMent Gramenet organitzem la nostra segona exposició artística: “Fotografia de carrer”. Una mostra de la fotografia del nostre company Sergio Fuente, amb la seva visió i trajectòria personal. Un impuls per l’art a la nostra localitat.

L’art és una eina per reflexionar sobre nosaltres mateixes i el nostre voltant, establint una relació entre la nostra manera de veure la vida i la dels demes, una manera de comunicar-nos més enllà de les paraules, que remou els nostres sentiments. La nostra vida és plena d’imatges que conviuen amb nosaltres i de vegades la fotografia les congela i les perpetua en el temps, intentant entretenir o fer reflexionar sobre el nostre món.

Sergi Fuentes va començar a interessar-se pel món de la imatge i va  cursar estudis d’operador de càmera a l’escola IDEP; d’on va passar a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya per estudiar fotografia. Ha treballat en diversos camps de la fotografia i el vídeo: moda, arquitectura, esdeveniments, reportatge social… I ha col·laborat publicant a l’organització de fotògrafs i agència de notícies GEA PhotoWords.

L’exposició es farà gràcies al Centre Cívic Fondo de Santa Coloma de Gramenet, on hi tindrà lloc, i es podrà visitar des del 28 de febrer fins al 27 d’abril.

Us esperem a la inauguració de l’exposició el proper 28 de febrer, a les 18hs, al Centre Cívic Fondo (C/ de Wagner, 19). A la inauguració, més a més de poder contemplar les bellíssimes fotografies del Sergio Fuentes, tindran lloc altres activitats organitzades per la Delegació de Gramenet. Esteu totes i tots convidats/es!

Comentarios: