Si vius a Santa Coloma de Gramenet, ara tens una nova oportunitat de participat d’un Grup d’Ajuda Mútua (GAM) a la ciutat, ara al barri de Can Peixauet.

Des d’ActivaMent Gramenet us convidem a participar del nou Grup d’Ajuda Mútua (GAM) de salut mental en primera persona. Un espai d’escolta i comprensió per trobar-nos i compartir entre persones que hem viscut o estem vivint un trastorn mental.

Si participes a un GAM, pots trobar comprensió i suport per part d’altres persones que sabem què significa viure una experiència de trastorn mental i/o de patiment psicològic, i les dificultats que sovint suposa el fet d’estar diagnosticades, per l’estigma i l’autoestigma. Al GAM podràs conèixer altres persones que comparteixen amb tu aquesta experiència de vida, podràs expressar-te lliurement, escoltar i ser escoltat, aprendre més de tu i dels demés sobre el trastorn mental i trobar noves persones amb les quals relacionar-te i establir vincles d’amistat.

Ja està en funcionament, cada dimecres de 17h a 19h, a la Biblioteca Can Peixauet (Avinguda de la Generalitat, 98), Santa Coloma de Gramenet. Per a més informació o per demanar una acollida, podeu escriure a gramenet@activament.org o trucar-nos al 678 771 636. Us hi esperem!

Comentarios: