Us convidem a assistir a la cerimònia de lliurament de premis de la 2a edició del Concurs de Relats Curts d’ActivaMent. Un esdeveniment que tindrà lloc el proper dijous 25 d’octubre, a les 19h, a la Biblioteca Bon Pastor (C/ de l’Estadella, 64), dins de les activitats organitzades per la celebració del dia mundial de la Salut Mental.

Aquest any el tema triat ha estat: L’art per a la transformació  social. L’art és una eina que promou l’empoderament, l’autoconeixement i l’empatia; és una oportunitat pel creixement personal i col·lectiu, un espai per promoure processos de resiliència, una eina per plantejar i donar sortida a problemes socials.

El 25 d’octubre, coneixerem els 5 relats guanyadors que s’inclouran en l’edició d’un llibre electrònic i a les persones autores de les obres. A més a més, hi haurà poesia, música i contes. Una activitat organitzada en col·laboració amb la Taula de Salut Mental de Sant Andreu i la Xarxa de Biblioteques de Barcelona.

En aquesta ocasió, contarem en l’esdeveniment amb un Show Emocional de Petit Format (escenificació poètic-musical) de José Manuel Vara i el Club de la Lucha Emocional.

Us hi esperem!

Comentarios: