RàdioAktiva, un programa alternatiu, un informatiu diferent, un espai per a la diversitat, un altaveu pel col·lectiu de persones psiquiatritzades, una forma de lluitar contra el malestar psíquic i les causes que el provoquen o el sostenen, com la discriminació en totes les seves formes. És una manera de donar-nos veu a les persones a qui moltes vegades ens falta, per aixecar-la contra la injustícia. Ho farem de formes tan diverses com diverses som les persones, amb la il·lusió de crear un magazine de ràdio interessant i combatiu. Un programa de Miguel Dubra, a Ràdio Farró, la nova ràdio comunitària del Centre Cívic Vil·la Urània.

Programa 2.04 de RàdioAktiva. Aquesta setmana entrevistem a Susanna Minguell, que ve a presentar-nos la seva obra “Palabras Dislocadas”, un poemari publicat per l’Editorial Descontrol. Poemes que trenquen el silenci sobre l’abús sexual a la infància (ASI). L’autora fuig de la posició de víctima i proposa un recorregut de recuperació a través de paraules, poemes i autoretrats.

Comptem al programa amb la Rosa García i la Laura Sicilia, qui també comparteixen la seva experiència i coneixement en temes d’ASI, i la amb la col·laboració habitual d’Hernán Maria Sampietro. Condueix Radioaktiva en Miguel Dubra.

Comentarios: