El proper diumenge 17 de juny a la tarda, el Music Bar Yesterday de Santa Coloma de Gramenet organitza el seu sisè esdeveniment dins del projecte 12 Mesos Solidaris. En aquesta ocasió, ActivaMent Delegació Gramenet participem com a entitat local amb un concert del grup Rekargables.

Com a delegació hem decidit que tota la recaptació de l’esdeveniment sigui donada a Apaccat, entitat que treballa per les persones que pateixen de patologies cerebrovasculars a la nostra ciutat.

Agraïm el suport i iniciativa als responsables del Music Bar Yesterday i als músics dels Rekargables, grup local que destinarà el 50% dels beneficis de la venta del seu Merchandising a l’acte. A més, també els beneficis (íntegres) del local, per totes les consumicions durant l’esdeveniment, aniran a Apaccat.

Com tots els esdeveniments solidaris al Music Bar Yesterday, l’entrada és gratuïta.

Si voleu passar una bona tarda i col·laborar amb la causa, escoltar bona música i conèixer les dues entitats, passeu-vos el proper diumenge dia 17 de juny a partir de les 19h al Music Bar Yesterday (C/Major 24, Santa Coloma de Gramenet).

Comentarios: