El 24 d’abril es celebrarà l’Acte de lliurement de premis del 1r Certamen literari Carmen Ávalos – AMMAME. Un esdeveniment organitzat dins del cicle: “Sentir Salut Mental”, per commemorar la figura de Carmen Ávalos, expresidenta d’AMMAME, en reconeixement de la seva implicació en la lluita per millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies.

El cicle “Sentir Salut Mental. Parlant de salut mental amb naturalitat” és un projecte de l’Ajuntament  de Santa Coloma de Gramenet, a través de la Taula de Salut Mental i Addiccions, que ens porta tota una sèrie de xerrades  i activitats obertes i inclusives a les biblioteques de la Ciutat. El Certament compta amb el suport de l’Ajuntament, la Federació Salut Mental Catalunya i l’Obra social “La Caixa”.

L’esdeveniment comptarà amb la presència de Núria Parlón, Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet; Emilio Borja, president d’AMMAME, i Carme Palma, cap del Servei de Salut Pública.

Des d’ActivaMent, col·laborem amb l’acte a través de la participació de les companyes de la delegació Gramenet, amb una lectura poètica a càrrec de la Princesa Inca, poetessa i activista; i una interpretació musical de Laura Jareño i Javi Jareño.

El dimarts 24 d’abril a les 19hs a la Biblioteca Can Peixauet (Av. de la Generalitat, 98, Santa Coloma de Gramenet). Molt a prop de la parada de metro Can Peixauet de la Línia 9. No cal inscripció prèvia! Us hi esperem!

Comentarios: