Aquesta primavera, continuem  amb  el cicle: “Sentir Salut Mental. Parlant de salut mental amb naturalitat”, un projecte de l’Ajuntament  de Santa Coloma de Gramenet, a través de la Taula de Salut Mental i Addiccions, que ens porta tota una sèrie de xerrades  i activitats obertes i inclusives a les biblioteques de la Ciutat.

En aquesta ocasió amb l’activitat de “Lectura Curta”. Una trobada  d’una hora, gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir,  pensada per gaudir i reflexionar a través de la lectura breu. Una activitat mensual que ofereix la Biblioteca Can Peixauet de forma regular. És un espai on compartir, on sentir allò que ens desperten certes lectures, contes…

Si vols gaudir d’una bona estona compartint amb altres persones i descobrint lectures i sentint, vine el dimarts 17 d’abril a les 10hs a la Biblioteca Can Peixauet (Avinguda de la Generalitat, 98, Santa Coloma de Gramenet). Molt a prop de la parada de metro Can Peixauet de la Línia 9. No cal inscripció prèvia! Us hi esperem!

Comentarios: