Tertúlia Capacitats   Ahir dissabte 11 de gener, vam estar convidats a participar de la 1r tertúlia de l’any de Salut Mental de Catalunya Sense Barreres, un programa de Ràdio Estel (106.6 FM), dirigit per Anna Henàndez.

     Hem començat el 2014 reflexionant sobre: “Salut Mental, Diversitat Funcional i Capacitats”. Al programa, vam respondre en 1ª persona sobre el prejudici d’incapacitat que ens afecta a les persones amb trastorn mental. Per exemple: les persones amb trastorn mental podem estudiar? Som competents com a treballadors/es? Tenim constància a les nostres obligacions? Lluitem pels nostres somnis? Som capaços d’estimar? Com afecta l’autoestima a les nostres capacitats?

     En aquesta ocasió, la tertúlia va comptar amb la col·laboració dels nostres companys Fèlix Rozey i Hernán Sampietro, junts a Josep Coll de Ràdio Nikosia.

     “Catalunya sense Barreres” ès un programa pensat per atorgar veu a diferents col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social, realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu.

     Si no vau poder escoltar el programa, avui ues deixem el podcast: Salut Mental, Diversitat Funcional i Capacitats

Comentarios: