Tenim un projecte preseleccionat als pressupostos participatius de Barcelona en Comú i necessitem el vostre vot per poder implementar-ho. Hem estat triades per a participar de les votacions de La Filadora, pel districte de Sant Andreu!

El projecte Autogestió i Suport Mutu en Salut Mental: eines per al foment de Grups d’Ajuda Mútua i Xarxes d’Acompanyament està orientat a promoure el recolzament recíproc entre les persones usuàries i ex-usuàries dels serveis de salut mental del districte de Sant Andreu.

Qui passem un problema de salut mental, sovint hem de fer front a dificultats afegides que no depenen pas tant del trastorn com de la reacció social i altres barreres pròpies i alienes que solen presentar-se. La solitud, la pèrdua de vincles, la incomprensió, els prejudicis, la discriminació, etc., solen ser més difícils de superar que els propis símptomes, agreujant el patiment i empitjorant les possibilitats de recuperació. Per donar resposta a aquestes necessitats, existeixen els Grups d’Ajuda Mútua (GAM) i les Xarxes Autogestionades d’Acompanyament. El projecte permetrà fomentar aquests espais de suport mutu al territori.

Podeu entrar a votar el nostre projecte i d’altres del districte de Sant Andreu, clickant a Vota Filadora.

Tambe podeu col·laborar amb la difusió de les votacions amb el hashtag #VotaFiladora, de @bcnencomu i @StAndreuEnComu

Comentarios: