El proper divendres 29 d’abril, a les 16h, organitzem una visita guiada a l’exposició “La màscara no menteix mai”, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (Carrer Montalegre, 5). Aquesta exposició forma part del projecte de Sortides Culturals, que es reprèn després d’uns mesos, i que es troba dins de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent.

La màscara no menteix mai traça un recorregut a través dels usos polítics de la màscara en la modernitat i aborda les polítiques de control sobre el rostre, les resistències culturals a la identificació, la defensa de l’anonimat, les estratègies de terror en l’acte d’ocultació o la manera que tenen els dolents, els herois o heroïnes i els dissidents de mostrar-la com a símbol identitari. El nostre món no es pot entendre sense màscares i emmascarats, i encara menys en el moment actual, en què una pandèmia ens ha obligat a viure darrere d’elles.

Un cop finalitzada l’activitat, es proposarà anar a un bar i comentar l’exposició, entre d’altres.

Una activitat oberta a totes les persones interessades en assistir-hi. El preu és de 1 euro per persona, i hi ha un límit de 10 places. Per inscriure’s, cal notificar-ho via sortidesculturals@activament.org. Us esperem!