Aquest mes ha començat el projecte de sensibilització i formació “Salut Mental sense Estereotips”, orientat als membres de la Junta Directiva i el Comitè Tècnic Assistencial de BCN Salut Mental, entitat que aplega sis grans prestadors de serveis de salut mental a la ciutat de Barcelona:

El projecte ofereix un espai d’aprenentatge en el qual reflexionem al llarg de 4 sessions (14h) sobre els prejudicis i estereotips més habituals a l’àmbit de l’atenció professional i en com repensar els serveis de salut mental per afavorir la superació de l’estigma i l’autoestigma, i per a promoure l’atenció basada en drets i en els nous models d’abordatge que impulsa el Departament de Salut.

Una característica distintiva de la formació és que es fa en Primera Persona; és a dir, està donada per les pròpies persones amb l’experiència del trastorn mental. Una inversió de rols que permet aprendre tant dels conceptes que es reben com de les experiències compartides que es viuen.

El projecte es realitza gràcies al suport d’Obertament i al compromís de BCN Salut Mental en la lluita contra la discriminació per motius de salut mental.

[metaslider id=10848]

Comentarios: