El proper dimecres, 10  d’octubre tenim doble celebració. Us convidem a celebrar amb nosaltres el Dia Mundial de la Salut Mental, i el 7è aniversari de la nostra associació, participant de diferents activitats, que s’aniran realitzant durant tot el dia a l’Ateneu l’Harmonia.

Des de la Comisió Antiestigma dinamitzada des de l’Ateneu l’Harmonia s’han organitzat diverses activitats gratuites i lúdiques, obertes a totes a les persones que vulguin participar. A més a més, aquestes activitats comunitàries són una bona oportunitat per trencar esterotips i prejudicis, i reduir l’estigma sobre les persones que passen per problemes de salut mental.

Dins d’aquestes activitats, i en especial motiu del 7è aniversari d’ActivaMent, a les 19h es realitzarà un Recital Poético-Musical al bar de l’Ateneu l’Harmonia, que comptarà amb moltes persones i artistes de l’entitat, i amb la participació oberta a totes les persones que ho desitjin. Poesia, música i micro obert per gaudir i celebrar que seguim creixen i fent camí com entita i col·lectiu.

Totes les activitats, d’entrada lliure, es realitzaran en el marc dels esdeveniments organitzats al voltant del Dia Mundial de la Salut Mental, del programa d’activitats “Relaxadament: Mes de la salut mental al districte de Sant Andreu”, i han estat organitzades conjuntament amb la Comissió Antiestigma de l’Ateneu l’Harmonia.

Vine i participa d’aquest esdeveniment festiu i commemoratiu amb nosaltres. El dimecres 10 d’octubre, a l’Ateneu l’Harmonia (C/ Sant Adrià, 20), Barcelona. Us hi esperem!

Comentarios: