Arriba la primera sessió del CineFòrum de la temporada! Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat i el Convent de Sant Agustí. El divendres 26 de gener, a les 19h, veurem “Amanece que no es poco“, un clàssic del cinema espanyol i una pel·lícula de culte.

El film, interpretat per Miguel Resines, és una obra mestra de l’humor absurd, amb un guió surrealista, que ens fa reflexionar sobre la idiosincràsia, els dolors i els conflictes arrelats a l’imaginari social espanyol. Estructurada com un Western, amb uns estrangers que arriben a un poble, descobreixen els problemes que requereixen solució, però en aquest cas poc de bo aporten a la confusió general.

Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també les crispetes!!! Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí, C/ Comerç 36, Barcelona. El Divendres 26 de gener, a les 19h. T’hi esperem!!!

Comentarios: