El passat 10 de novembre de 2018, ActivaMent Granollers vam tenir el plaer de ser convidats, a pujar a l’escenari, durant la presentació del darrer disc de la pianista i compositora Clara Peya. Concert que va tenir lloc, davant unes 150 persones, a la  Sala Nau B1 de l’equipament cultural Roca Umbert de la ciutat.

[metaslider id=”14221″]

Estómac és un disc que combina els sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònica per continuar amb un manifest feminista on es busca desconstruir la idea de l’amor romàntic. Es presenta com un viatge visceral a la recerca de l’essència més bàsica de l’amor, un pont entre el cor i les entranyes, un disc que obre possibilitats de canvi mitjançant l’escolta. Precisament, tot responent a les probabilitats de canvi col·lectiu, en cada bolo d’aquesta gira, el grup obre un espai per a veus silenciades. Cedeixen 5 minuts de l’espectacle a alguna entitat, col·lectiu o associació d’aquell territori per a que puguin presentar-se i donar visibilitat a la seves reinvindicacions i projectes. La Clara ens va remarcar que li feia especial il·lusió la nostra participació ja que ActivaMent Granollers ha estat la primera organització convidada relacionada amb la salut mental.

Estómac neix de la relació creativa i d’amistat entre Clara Peya i el contrabaixista i productor Vic Moliner, qui, juntament amb la veu de la Magalí Sare, les percussions i l’electrònica de Dídak Fernández i la bateria d’Andreu Moreno, donen vida a aquest nou treball.

Clara Peya: “No conec ningú amb patiment mental que no ho hagi amagat”
Entrevista publicada a ara.cat

*Fotos: Gemma Farrés

Comentarios: