“Salut mental, a la comunitat i a la feina”, és el lema triat aquest any per l’OMS, l’Organització Mundial de la Salut, per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental. Des de la Taula de Salut Mental de Granollers, de la qual és membre la nostra Delegació, es recorda que el 68 % de vallesans i vallesanes amb trastorn mental sever es troba a l’atur. I que moltes d’aquestes persones, amb el suport i acompanyament necessari, podrien desenvolupar un treball remunerat.

clicar per fer més gran

ActivaMent Granollers novament participarem en la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental. Estarem presents en la Caminada Popular del diumenge 22 d’octubre, en un expositor amb els números del nostre fanzine FanAct i els tríptics amb les activitats que desenvolupem. A més, comptem amb la inestimable col·laboració de la nostra companya Laura Jareño que ens oferirà un concert en format reduït.

La salut mental, una qüestió que implica tothom. Per tant, totes i tots esteu convidades als actes per la salut mental organitzats aquest mes d’octubre!

clicar per fer més gran

Comentarios: