El proper dimarts 29 d’octubre, participarem del cicle de Conferències de Tardor 2019 de l’Aula de la Universitat a l’Abast, organitzat per la Fundació Universitària Martí l’Humà. La conferència serà: “L’Estigma en la Salut Mental”, a càrrec de Jordi Gómez, filòsof, i Marta Jover, treballadora social, qui aportaran també la perspectiva en primera persona de qui porten un diagnòstic psiquiàtric.

En Jordi i la Marta ens explicaran com es construeix l’estigma, quins són els prejudicis més habituals en salut mental i com ens afecten a les persones diagnosticades, com poden les persones autoestigmatitzar-se, i que fer per fer front a aquestes barreres psicosocials.

Organitza: Fundació Universitària Mertí l’Huma, amb la col·laboració de l’Associacó El Far per la Salut Mental, Omnium, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de La Garriga.

Dimarts 29 d’octubre, a les 18:30h, al Teatre de La Garriga El Patronat (El Passeig, 42), La Garriga. Activitat gratuïta, amb inscripció prèvia. Si no estàs pas inscrit a l’AUA, pots reservar la teva plaça escrivint a granollers@activament.org

A continuació, dos moments de la intervenció:

 

 

Comentarios: