Aquesta setmana, participem del Cafè de les Veus, una sessió oberta a la ciutadania organitzada pel Programa d’Estudis Independents, del MACBA.

Un dispositiu d’aprenentatge que succeeix dins-fora de la institució, que té com a objectiu fonamental mobilitzar el pensament crític: “El PEI  trenca amb la idea preconcebuda del que és un espai d’«alta formació» i mira de defugir qualsevol indici de programa d’adquisició de competències o professionalització: el PEI entén l’organització del saber com un espai polític, on els continguts es vinculen a la tradició de la pedagogia radical, feminista i experimental, no només com a matèries d’estudi, sinó també com a pràctiques vives capaces de configurar nous espais per al coneixement.

Anem a parlar de Activisme, Suport Mutu i Salut Mental, de la construcció/deconstrucció d’un “nosaltres” com a subjecte polític alliberat del rol de malalt al que ens aboquen els diagnòstics psiquiàtrics. Activitat organitzada al voltant de la temàtica: “Allò inadequat: Basaglia – Radicalitat”. Compartirem espai amb Martín Correa de Ràdio Nikosia. El Cafè de les Veus és una iniciativa de Dora García.

Dijous 9, a les 16:30 hores, al Bar La Rubia (C/ Ferlandina, 29). Una activitat gratuïta i oberta a la ciutadania.

Comentarios: