Ahir, dijous 15 de març, la nostra Delegació Garraf – Penedès es va reunir amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Una reunió que va comptar amb la presència de Neus Lloveras, Alcaldessa de la ciutat, i Gisela Vargas, Regidora de Serveis Socials i Salut.

       La trobada ha servit per parlar de la situació dels Serveis de Salut Mental a la comarca de El Garraf i per plantejar diverses possibilitats de col·laboració amb els estaments governamentals locals. Actualment, ActivaMent coordina la Taula de Salut Mental de la Regió. Entre d’altres propostes, es va parlar d’iniciar diverses accions de sensibilització a col·lectius diana específics, per trencar els prejudicis que generen exclusió social i patiment.

       Per part d’ActivaMent, han participat de la reunió: Teresa Milà, vocal territorial del Garraf – Penedès, Montserrat Carbonell, responsable de comunicació de la delegació, i José Galarzo, membre de l’equip de suport mutu i activista.

       Agraïm a l’administració que ens obri les portes per escoltar la nostra veu a l’hora de planificar les polítiques públiques locals. Esperem continuar enfortint aquesta col·laboració en el futur.

Comentarios: