La nostra delegació d’ActivaMent Garraf-Penedès participa en els actes organitzats a Vilanova i la Geltrú per la Taula de Salut Mental del Garraf, com a membre actiu de la Taula. Dels actes commemoratius en els que participem i col·laborem, destaquem:

* Festa de la Salut Mental a Vilanova i la Geltrú. El dissabte 6 d’octubre, de 10 a 14h, a la Plaça de la Vila, de Vilanova i la Geltrú. Un acte festiu organitzat per la Taula de Salut Mental del Garraf, amb estands informatius de les entitats, tallers, conta contes, actuacions de ball, etc. A les 12:30h, performance de “Riure és Viure”, del Taller de Clown d’ActivaMent Garraf – Penedès.

* Taula-Debat: Joventut i Tabús. El dimecres 10 d’octubre, a les 18h, al Centre Cívic Sant Joan (Jardins de Francesc Massià s/n), Vilanova i la Geltrú. Activitat organitzada dins de la 3a Edició del Cicle Ciutadanament, de la Taula de Salut Mental del Garraf. Un espai de reflexió, amb la participació d’ActivaMent Garraf – Penedès. Inscripcions prèvies, trucant al telèfon 606546953.

Animeu-vos a celebrar el dia de la Salut Mental  a Vilanova i la Geltrú acompanyant a la Delegació de Garraf-Penedès!

Comentarios: