Fotografia del Cartell © Kasia Derwinska

       En Salut Mental, quan fem suport mutu, participem i/o moderem un GAM, sovint apareix el tema del Suïcidi. De vegades, no és pas fàcil saber com tractar aquest tema i/o com moderar un grup quan els comportaments autolítics són el motiu d’una conversa. Com podem aprendre a fer costat amb un tema tan difícil?

       El proper dijous 23 de març, a les 19h, organitzem un espai de reflexió conjunt amb Desprès del Suïcidi Associació de Supervivents, entitat de suport mutu per a persones que han perdut un ésser estimat per suïcidi, amb la col·laboració de l’Ateneu l’Harmonia.

       Jornada que s’emmarca dins de les activitats que fem per produir una nova Guia per a la Constitució i Moderació de Grups d’Ajuda Mútua en Salut Mental, pel projecte Activa’t per la Salut Mental, del Departament de Salut, Salut Mental Catalunya i la Federació Veus.

       Una activitat oberta a totes les persones que vulguin participar Formis part o no d’un GAM, hagis passat o no per aquesta experiència, volem conèixer què en penses i aprendre plegats. El dijous 23 de març, a les 19h, a Fabra i Coats (C/ Sant Adrià, 20). T’hi esperem!

Comentarios: