Ja tenim programada una nova sortida del Club de Senderisme i Passejades de la nostra delegació de ActivaMent Berguedà. La mateixa tindrà lloc el divendres 30 de juny. Aquest cop, visitarem Sant Julià de Cerdanyola, idíl·lic enclavament que barreja la verda natura amb l’atractiu i envoltant entorn de muntanya, la Serra del Catllaràs.

Comptem amb tots aquells a qui us vingui de gust participar-hi! Un dia per compartir, caminar, passar una bona estona i respirar naturalesa, una mica més allunyats de la mar, amb l’esperança que el Pirineu ens ofereixi una jornada una mica més refrescant.

La sortida es produirà des de Berga a les 10h del matí. El punt de trobada és la cafeteria La Magraina, situada a la Plaça dels Països Catalans. Des d’allí anirem a Sant Julià de Cerdanyola, on visitarem l’Església Parroquial. Un cop feta la visita, anirem a dinar al Restaurant Sant Jordi de Cercs

El preu és de 10€ per a persones sòcies, amigues i familiars, i de 14€ per a la resta. Si esteu interessats en participar, podeu apuntar-vos fins al dilluns 26 de juny, escrivint a bergueda@activament.org. Per a més informació, podeu telefonar al Club de Senderisme, 680 39 26 99, on Josep Lladós us atendrà.

Estarem encantats de veure-us!

Comentarios: