[metaslider id=”19311″]

La nostra delegació ActivaMent Garraf – Penedès porta endavant, per segon any, el projecte: “Sumem experiències en Salut Mental als instituts”. Un projecte de sensibilització comunitària, ofert en primera persona per qui vivim amb un diagnòstic psiquiàtric, orientat als alumnes de secundària (4rt d’ESO) del municipi de Sant Pere de Ribes. Està pensat per portar a la comunitat, en concret a la gent jove, un punt de vista diferent (no distorsionat, ni discriminatori) de la salut mental i de les persones que patim un trastorn mental. El projecte es basa en l’oferiment d’un seguit de sensibilitzacions, que inclouen una xerrada sobre què és la salut mental, unes històries de vida i diferents dinàmiques participatives.

El passat 20 de febrer, es va realitzar la sensibilització a l’Institut Alexander Gali, per alumnat d’un cicle formatiu de Formació Professional. I el 26 de febrer, es va implementar a l’Institut Montgrós, per a alumnes de 4t d’ESO.

Aquestes activitats poden realitzar-se gràcies al suport de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, a través del recolzament dels pressupostos participatius.

Comentarios: