logo-imatge     Aquest cap de setmana, estarem a la 4a Edició del Festival d’Arts Escèniques al Carrer Fes+Chapeau, que tindrà lloc a Sant Pere de Ribes, els dies 28, 29 i 30 d’abril i 1 de maig. I en aquesta edició 2016, el festival té un nou espai anomenat Fes+Social. Aquest és un espai dedicat a: “projectes artístics de caire crític i constructiu, a col·lectius que utilitzen l’aplicació de les arts escèniques com a eina de transformació social. És un espai destinat a totes aquelles persones, professionals, entitats, col·lectius i institucions que treballen en el camp de les arts escèniques aplicades a l’àmbit social, a l’acció comunitària, a l’educació i a la salut”.

     A l’esdeveniment, aprofitem per presentar al públic la nostra nova Delegació Garraf – Penedès, amb dues xerrades i un estand al que podreu trobar tota la informació necessària. A més a més, a l’estan trobareu obres pictòriques dels nostres companys Francesc de Diego, Mireia Azorín, Sergi Balfegó i Laura Collado, i els llibres de la Princesa Inca.

El calendari d’activitats a les quals participem és la següent:

Divendres 29 d’abril, a Les Roquetes:

  • 17:30h Xerrada de Presentació d’ActivaMent Delegació Garraf – Penedés

Diumenge 01 de maig, a Sant Pere de Ribes:

  • 13:00h Xerrada de Presentació d’ActivaMent Delegació Garraf – Penedés
  • 13:45h Actuació Musical de Laura Jareño y José Jareño + Durban
  • 16:00 Recital Poètic a càrrec de la Princesa Inca
  • 17:00 Taula Rodona: Tòxics i Trastorn Mental
  • 18:30h Taller de Teatre Catàrtic

     Totes les xerrades, tallers i concerts del Fes+Chapeau són d’accés lliure, amb el sistema de Taquilla Inversa (fas un donatiu a la sortida). El Festival és els dies dijous 28, divendres 29 i dissabte 30 d’abril i el diumenge 01 de maig, a Sant Pere de Ribes i Les Roquetes. Al llarg de tot el diumenge, estarem al Fes+Social. Us esperem!!!

Comentarios: