L’últim divendres de mes, arriba una nova sessió del CineFòrum. Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per Radio Nikosia, ActivaMent i Saräu. En aquesta ocasió, convidem a l’Associació Xarxa de Renda Bàsica per veure el documental: “In the Same Boat“.

Un film de Rudy Gnutti, amb la participació de Zygmunt Bauman, José Mujica, Serge Latouche i altres economistes i pensadors del nostre temps. Una reflexió sobre els avenços tecnològics i les desigualtats socials, un context històric que ens ofereix la possibilitat de remar en la mateixa direcció o portar-nos al precipici. La globalització i les seves conseqüències reclamen la unió dels que volem un món millor, al qual capiguem totes.

Comptarem amb la visita de Sergi Raventós, de la Xarxa de Renda Bàsica, qui ens explicarà la proposta d’una Renda Bàsica Universal com a mesura de prevenció i protecció de la salut mental (i de l’Estat de Benestar).

Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també les crispetes!!!

Al Casal de Joves Casa Sagnier, C/ Brusi 61, Barcelona. El divendres 30 de juny, a les 19hs. T’hi esperem!!!

Comentarios: