La nostra delegació d’ActivaMent Catalunya Central, junt amb altres col·lectius d’aquesta zona, s’ha sumat a participar en la Plataforma per la Millora de la Salut Mental a la Catalunya Central.

El llançament d’aquesta plataforma serà el proper dijous 15 de juny de 2017 a les 17:30 h a l’Espai Roig (c/ de la Mel núm. 8, Manresa).

Aquesta iniciativa ha nascut de la voluntat dels usuaris que veien la manca de recursos bàsics per garantir una necessària reforma de la salut mental en els àmbits més elementals. La integrem totes les persones afectades: usuaris, personal d’infermeria, psicòlegs, psiquiatres, per tal de sensibilitzar els agents socials i administratius del fet que és viable i necessari aquest canvi.

En aquest moment estem assolint consensos amb totes les persones que inicialment estan vinculades a aquesta plataforma i tenim la voluntat de ser una eina de diàleg en aquest àmbit. En el manifest de sortida intentarem donar una empenta a tota la família de la salut mental per tal d’aconseguir aquests reptes.

Comentarios: