Continuant amb les activitats programades per al Cicle de Cinema i Salut Mental de Sant Andreu, demà dimarts 14 de novembre, a les 18h, oferim el Taller – Xerrada: “Parlem de Salut Mental?”.

Un espai participatiu per a reflexionar sobre què és la salut mental, què és passar un problema de salut mental, qui podem patir aquests problemes, què ens ajuda a recuperar-nos, com ens afecten els prejudicis socials, etc. Amb històries de vida i dinàmiques vivencials, per aprendre jugant. Participaran de l’activitat les nostres companyes Marta Díez i Hernán Sampietro.

El Cicle de Cinema i Salut Mental és un projecte pensat per a “Construir diàlegs i apropar la salut mental als ciutadans i ciutadanes dels nostres barris“, organitzat pels Serveis de Salut Mental del Districte de Sant Andreu, amb els que ens complau col·laborar.

Una activitat gratuïta, pensada per a gaudir i reflexionar. El dimarts 14 de Novembre, a les 18h, a la Biblioteca del Bon Pastor (C/ de l’Estadella, 64). La xerrada l’organitzem el Centre de Salut Mental d’Adults de Sant Andreu i ActivaMent Catalunya Associació. Us hi esperem!

Comentarios: