Xarxa sense Gravetat

     Per fi, arriba el dia!!! Ens complau convidar-vos a la presentació de la Xarxa sense Gravetat, Espais de trobada, Art i Experimentació. Un projecte d’acció i participació comunitària que hem posat en marxa des de les Associacions Ràdio Nikosia, Saräu, ActivaMent i la Cooperativa Aixec.

     El projecte consisteix en la creació d’una xarxa de tallers i/o laboratoris d’art, cultura, benestar, etc. en Centres Cívics de Barcelona que són oberts a la comunitat, i que formen part de la graella de programació dels centres. Es generen com a espais naturals de trobada i de possibilitats entre persones amb i sense diagnòstics de salut mental. L’origen de la Xarxa està en la necessitat de generar espais comunitaris “lleus”, sense la gravetat de les categories diagnòstiques, amb l’objectiu d’obrir veritables espais de trobada i participació.

     Serà una presentació a la premsa i a tots els Centres i entitats vinculades al món de la salut mental amb qui hem anat parlant al respecte, en els últims mesos. La programació de l’acte té previst l’inici a les 18:00h amb la participació de les següents persones:

  • Contextualització i breu explicació de la xarxa a càrrec de l’Edgar Vinyals i Martín Correa-Urquiza
  • Paraules de la subdirectora de l’Obra Social de la Caixa, Sra. Joana Prats
  • Paraules de la Sra. Gemma Tarafa, comissionada de Salut de l’Ajuntament de Barcelona
  • Paraules del secretari general de Salut, Sr. Albert Serra
  • Paraules de la Sra. Meritxell Budó, presidenta delegada de l’àrea d’atenció a les persones de la Diputació de Barcelona
  • Intervenció final de la Hble. Sra. Dolors Bassa, consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya

     A la presentació, gaudirem d’unes magdalenes casolanes, fetes als tallers de Cuina de la Xarxa i acabarem amb música en directe de Microguagua!!!

Comentarios: