CineFòrum: Shine     Ens complau convidar-vos a veure: “Shine”, una pel·lícula de Scott Hicks, interpretada per Geoffrey Rush, guanyador de l’Oscar al millor actor per aquesta interpretació. Aquest dimarts 03 de juny, a les 18h, a la Biblioteca Manuel Arranz (C/ del Joncar 35, Barcelona).

     “Shine” ens explica la veritable història del prodigiós pianista David Helfgott, que va passar un problema de salut mental a causa dels maltractaments soferts en la seva infància i adolescència. Helfgott va haver de sobreposar-se als seus símptomes i també als excessos de la psiquiatria per recuperar-se. Una història de superació, d’amor i de vida.

     Una activitat realitzada dins el cicle: “Fos a Blanc: Cinema, Salut Mental i Estigma”, organitzada per les associacions Saräu, ActivaMent i Ràdio Nikosia, en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, amb la participació d’Obertament i la Fundació Vidal i Barraquer.

     Un cicle que té per objectiu portar a la societat la reflexió sobre l’estigma en salut mental, la discriminació institucional i la recuperació dels que hem passat un trastorn mental. A través d’una sèrie de Cinema-Fòrums i Xerrades-Debat, farem partícips de la reflexió als barris del districte de Sant Martí, de Barcelona.

     Aquest dimarts 03 de juny, a les 18h, a la Biblioteca Manuel Arranz. C/ del Joncar 35, Barcelona. Us hi esperem!!!

Comentarios: