SESSIÓ AJORNADA PEL TANCAMENT DELS CENTRES CIVÍCS.

El proper divendres 27 de març, a les 19h, arriba una nova sessió del CineFòrum. Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat i el Convent de Sant Agustí.

Aquest mes, veurem “Joker”, la multipremiada pel·lícula de Todd Philipps, interpretada per Joaquin Phoenix, guanyador de l’Óscar per aquesta actuació, i Robert de Niro. El film, que ens presenta els orígens de l’arxienemic de Batman, és una obra mestra que de-construeix el personatge per portar-nos a una reflexió sobre els orígens psicosocials de la violència i del patiment psicològic. Una profunda crítica al sistema capitalista generador d’exclusió social i vulnerabilitat als problemes de salut mental. Una pel·lícula que admet múltiples lectures, sobre la que tindrem un debat posterior a la seva projecció.

Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també a les crispetes!!! Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí (C/ Comerç, 36), Barcelona. El divendres 27 de març, a les 19h. T’hi esperem!!!

Comentarios: