Ja hi som! La nostra Delegació Garraf – Penedès obre el primer Grup d’Ajuda Mútua (GAM) al territori. Des del proper 20 de setembre, comencem aquesta nova activitat.

Acollida GAM

     Som un grup de per­sones amb l’experiència del trastorn mental que setmanalment farem una trobada informal per compartir les nostres experiències, explicar-nos obertament les nostres vivències i donar-nos recolza­ment mutu. Xerrem de temes relacionats amb el trastorn mental, però també d’altres aspectes de la nostra vida personal, a un espai de comprensió, per a escoltar i ser escoltat, intentant així superar o millorar la nostra situació.

     Aquest GAM es realitzarà cada dimarts a la tarda, de 17:30h a 19:30h, al Centre Cívic la Geltrú (Plaça Associació Alumnes Obrers, 1. Vilanova i la Geltrú). T’agradaria participar al nostre Grup d’Ajuda Mútua o en altres activitats de la delegació? Truca’ns al telèfon 603790063 o escriu-nos al correu garraf@activament.org per concertar una acollida.

     Vols saber millor què és un GAM de Salut Mental? Pots llegir-ho al següent article del nostre Blog: Els Grups d’Ajuda Mútua: la Salut Mental en 1a Persona

Comentarios: