prevencio-la-clau-de-lequilibri

     Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, i sota el lema: “Prevenció, la clau de l’equilibri”, s’organitzen tota una sèrie d’esdeveniments commemoratius a la nostra ciutat de Berga, del dia 7 al 10 d’octubre.

Divendres 7:

Dissabte 8:

  • 9-14h, Entrega de Globus Commemoratius i Llibres, i Taller de Manualitats i Paper. A càrrec d’ActivaMent Delegació Berguedà. Ambdues activitats pensades per arribar a la població local i visibilitzar el moviment associatiu en salut mental. A la Plaça dels Països Catalans.
  • 17h, Lectura del Manifest per la Salut Mental, 2016. A càrrec del periodista berguedà Xavi Rosiñol. Un recull de les nostres reivindicacions i posicionament per la millora de la salut mental. Una activitat organitzada per ASFAM Berga. A la Plaça dels Països Catalans.
  • 17:30h, Concert amb el Grup Toc de Flok. A la Plaça dels Països Catalans.

Diumenge 9:

  • 18:30h, CineFòrum amb la pel·lícula: “Mejor Imposible”. Una activitat per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent Delegació Berguedà, amb la col·laboració de 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic. Al Teatre Patronal.

Dilluns 10:

  • 20h, Xerrada: “La Salut Mental, cosa de tothom”, a càrrec del Dr. Pere Bonet. Una activitat organitzada per ActivaMent Delegació Berguedà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga. Al Pavelló de Suècia.

Esteu totes i tots convidats!!!

Comentarios: